Pompe submersibile

Afiseaza: 1-24 din 39 produse

 Filtre
Atunci cand nu beneficiezi de apa curenta trebuie sa gasesti solutii care sa acopere aceasta lipsa. Utilizarea unei pompe submersibile este principala alternativa care indeplineste nevoile de alimentare cu apa a fiecarei gospodarii localizata intr-o zona in care apa curenta nu este inca disponibila.

Inainte de a achizitiona un model de pompa submersibila trebuie sa va documentati cu privire la modelele de pompe de apa disponibile pe piata. Acestea trebuie sa fie alese in functie de mai multe criterii. Adancimea sursei de apa, puterea pompei, debitul de apa, toate aceste detalii sunt importante, iar dupa ce o sa le cunoasteti indeaproape veti sti cu exactitate care pompa vi se potriveste cu adevarat.

Ce sunt pompele submersibile?


Probabil ati auzit de pompe submersibile, dar nu stiti ce sunt acestea si care este diferenta dintre ele si un hidrofor. Pompele submersibile sunt acele pompe care sunt scufundate sub apa si care pompeaza aceasta resursa pentru a fi folosita in gospodarie.

In functie de sursa de apa pe care o exploatati trebuie sa alegeti o pompa submersibila pentru apa curata sau o modelele de pompe submersibile de apa murdara. Cele din urma vor filtra impuritatile din apa si nu le permite acestora sa ajunga la motor.

Este recomandat ca pompa sa fie montata la o adancime mai mare pentru a asigura alimentarea cu apa in orice moment.

Pompa submersibila sau hidrofor?


Persoanele care nu au mai cochetat cu acest domeniu sunt tentate sa faca confuzii intre pompele submersibile si hidrofoare. Amandoua sistemele sunt folositoare, doar ca au destinatii diferite. Cand ne referim strict la o gospodarie, o pompa submersibila vine cu mai multe avantaje:
· Este mai putin zgomotoasa.
· Nu este nevoie de o camera tehnica. Pompele sunt montate direct in put.
· Nu este necesara amorsarea.

Pompa submersibila este considerata ca fiind mult mai eficienta din punct de vedere energetic.

Suport clienti 08:00-16:00

0745782287 dawerglobal@dawer.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!