Motopompe

Afiseaza: 1-2 din 2 produse

 Filtre
Fiecare fermier sau gospodar isi doreste ca productia agricola sa creasca considerabil de la un an la altul. Marele dezavantaj al acestui domeniu este vremea si precipitatiile ei. Nu putem preconize daca recolta noastra va avea sufficient de multa apa de la natura, iar pentru a compensa eventuala lipsa trebuie sa apelam la ajutorul unei motopompe.
O motopompa ne poate fi de folos si in situatia in care avem surplus de apa. Zonele care sunt des inundate trebuie tratate cu mai multa atentie, altfel productia nu va fi pe masura asteptarilor si nici una de calitate.

Dawer.ro iti pune la dispozitie cele mai bune motopompe pe care sa le folosesti pentru a-ti maximiza productia. Modelele prezentate pot fi folosite atat in cazul timpului secetos, cat si atunci cand solul este inundat.

Cum alegem motopompe ieftine si de calitate?


Pentru o persoana care nu a mai lucrat cu astfel de aparate este dificil sa faca diferenta dintre o pompa de calitate si una ineficienta. Alegerea trebuie sa fie bazata pe mai multe criteria, dupa cum urmeaza:
· Motopompe potrivite pentru apa curata, semi-murdara si murdara
Te folosesti de un put sau de o fantana pentru a iriga productia din gospodarie? Alege motopompele in functie de tipul de apa din sursa. Cele pentru apa semi-murdara si murdara vor avea sisteme care sa protejeze motorul de impuritati.
· Debitul motopompelor
O motopompa cu debit scazut va fi potrivita pentru o gospodarie de dimensiuni mici, dar cu cat aveti nevoie de mai multa apa intr-un anumit interval de timp, cu atat trebuie sa alegeti motopompe cu debit mare.
· Adancimea sursei de apa

Un criteriu important este reprezentat de adancimea de imersiune, adica adancimea sursei de apa.

Pretul este oferit de toate aceste specificatii. Cert este ca fiecare gospodar sau fermier are nevoie de motopompe atat pentru perioada secetoasa din an, cat si pentru a combate eventualele inundatii sau incendii.
 

Suport clienti 08:00-16:00

0745782287 dawerglobal@dawer.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!