Pompe apa

Afiseaza: 1-24 din 84 produse

 Filtre

Niplu, 1 tol

15,00 Lei 13,00 Lei
Ne regasim cu totii intr-un plin proces de industrializare, dar cu toate acestea sunt multe gospodarii si sedii comerciale care nu beneficiaza de toate conditiile. In aceste situatii, proprietarii acestor locatii trebuie sa apeleze la dispozitive tehnologice care sa le favorizeze activitatea. Achizitionarea unei pompe apa este un prim plan spre modernizare. Chiar daca unele zone nu beneficiaza de aceste conditii, fiecare locuinta sau sediu comercial are nevoie de apa curenta.

Daca problema este una care se intinde pe o perioada mai lunga, ideal ar fi sa achizitionati o pompa de apa care sa aiba randamentul dorit si care are un pret corect. La fel se intampla si in cazul problemelor temporare intalnite in gospodariile care sunt dependente de aceasta resursa.

Apa pentru uz casnic sau menajer poate fi transportata din lacuri, fantani sau puturi. Sunt doua tipuri de pompe apa care indeplinesc aceasta functie: submersibile (pompa trebuie sa fie montata in lichid) si de suprafata (dupa cum ii spune si numele, aceasta pompa este montata la suprafata lichidului pe care-l va aspira).

Alegerea corecta a unei pompe de apa


Pentru ca apa este atat de necesara in gospodarii si sediile comerciale, aveti nevoie de o pompa apa cu o durata de viata mare si suficient de rezistenta.
Daca trebuie sa alegi pentru prima data o astfel de pompa trebuie sa-ti stabilesti cateva criterii clare se alegere:
· Sursa de apa exploatata – Tine cont de gradul de impuritati al apei pe care o vei exploata. Daca apa provine dintr-un put sau fantana, alege o pompa de apa submersibila de apa curat. In caz contrar, alege o pompa submersibila pentru apa murdara care va filtra impuritatile inainte ca acestea sa ajunga la motor.
· Adancimea sursei de apa – Daca apa este la suprafata, poti opta pentru o pompa obisnuita. Cu cat adancimea sursei de apa creste, cu atat veti simti nevoia unui sistem hidrofor.
· Debitul – Aveti in vedere cantitatea de apa pe care o consumati intr-un anumit interval de timp. Pentru un consum crescut aveti nevoie de anumite tipuri de pompe submersibile.
 

Suport clienti 08:00-16:00

0745782287 dawerglobal@dawer.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!