Pompe apa de suprafata

Afiseaza: 1-7 din 7 produse

 Filtre
Dupa cum le spune si numele, aceste pompe apa de suprafata sunt folositoare in cazul in care avem o sursa de apa care nu sunt foarte adanci. Locuintele care au fost construite intr-o zona in care nu este apa curenta pot intampina o serie lunga de provocari din pricina acestui dezavantaj. Avem nevoie de apa in activitatile zilnice, deci trebuie sa gasim solutiile potrivite. Pompele de apa de suprafata sunt ieftine si isi fac treaba de minune.

Cum functioneaza o pompa apa de suprafata?


Sunt mai multe tipuri de pompe apa. Produsele prezentate in aceasta pagina sunt speciale pentru a aspira apa din sursa de apa si pentru a o transmite spre utilizare. Cele de adancime sunt scufundate efectiv in put. Modelele performante filtreaza apa de impuritati.
Alegerea pompelor de apa se face in functie de debit, sursa de apa si acuratetea apei din sursa. Tineti cont de toate detaliile inainte de a comanda o pompa de apa si acordati suficienta atentie magazinului din care comandati si producatorului pompei.

Montarea pompei de apa


Se recomanda ca montarea unor pompe apa de suprafata sa fie facuta de o echipa de profesionisti. Daca aveti deja un put, specialistii trebuie sa analizeze adancimea si diametrul acestuia, iar mai apoi va vor recomanda un model de pompa de apa de suprafata potrivit.
Fisa forajului si dimensiunile acestuia sunt extrem de importante in alegerea pompei de apa. Daca nu sunteti suficient de documentat sau nu ati apelat la ajutorul unui specialist, discutati cu reprezentantii magazinului din care intentionati sa cumparati aceasta pompa.
Daca pompa nu este montata corespunzator aceasta nu va avea randamentul dorit.
Dawer.ro ofera garantie de 24 de luni prin service autorizat si ofera posibilitatea clientilor sa returneze produsul in 14 zile in cazul in care acesta este nepotrivit. In plus, livrarea se face in maxim 48 de ore, iar clientul poate verifica coletul la ridicare.
 

Suport clienti 08:00-16:00

0745782287 dawerglobal@dawer.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!