Pompe apa murdara

Afiseaza: 1-14 din 14 produse

 Filtre
Daca doresti sa-ti asiguri cantitatea de apa optima pentru uzul menajer, dar si pentru consum, pompele de apa sunt dispozitivele potrivite pentru a indeplini aceasta functie. Mai putin cunoscute, dar extrem de folositoare, sunt pompele pentru apa murdara. Acestea utilizeaza apa din sursele murdare si filtreaza impuritatile.

Apa este extrasa din sursa cu ajutorul fortei motorului ermetic care este montata in proximitatea pompei. Dawer.ro va ofera mai multe tipuri de pompe apa murdara pe care le puteti folosi in scop individual sau industrial. Locatiile care nu beneficiaza de apa curenta si sunt ajutate de alte surse de alimentare, precum puturi sau fantani, se pot bucura de acelasi confort folosind sistemele potrivite.

Utilitatea pompelor de apa murdara


Folosim pompe apa murdara in momentul in care sursa de apa nu este una curata. Cu toate acestea, data impuritatile au dimensiuni foarte mari, pompele pot intampina probleme de functionare. Fiecare model de pompa este diferit in functie de acest aspect. Pentru impuritatile mari, aceste sisteme vor depune mai mult efort. La fel se intampla si in cazul unui debit mare si adancimea de extragere a apei.

Cele mai bune pompe apa murdara sunt folosite pentru preluarea apei din canalizare si fose septice.

Cum alegem pompa de apa murdara?


La fel ca celelalte pompe disponibile pe site-ul Dawer.ro, in functie de adancimea sursei, debitul de apa si tipul de apa.

Extragerea apei cu impuritati este posibila datorita sistemelor de filtrare cu care vin aceste pompe apa murdara. Aceste sisteme impiedica impuritatile sa nu ajunga la motorul pompei. Cu toate acestea, este recomandat sa acordam o atentie sporita deseurilor pe care le aruncam in canalizare. Impuritatile de dimensiuni mari pot conduce la deteriorarea pompei.

Dawer.ro iti prezinta o gama larga de pompe de apa potrivite atat pentru apa curata, cat si pentru apa murdara. Oferim garantie 24 de luni la toate produsele comercializate!

Suport clienti 08:00-16:00

0745782287 dawerglobal@dawer.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!