Aparat umplut carnati 3 kg, Inox, Vertical, Elefant KY-2006C

ELEFANT
376,00 Lei 259,00 Lei

Transport National: 25 Lei

Stoc epuizat
Cod Produs: C125-5644-5390 Ai nevoie de ajutor? 0745782287
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)

Aparat carnati Elefant KY-2006C vertical cu prindere de masa cu clama F incorporata. Cilindrul din Inox Alimentar are capacitatea de 3 kg si adancime de 270 mm. Cilindrul de inox este prevazut cu garnitura la jonctiunea cu baza carnatarului pentru a preveni refularea. Mecanizmul angrenajului este complet din metal si va servi o perioada indelungata fara riscul de tocire .

Cele 4 palnii de plastic din set se monteaza rapid prin introducere si rasucire la 90 de grade in sensul acelor de ceas. Manerul demontabil se moneaza pe axul metalic prevazut cu surub si saiba. Axul atasat de discul de presare din interior are o grosime de 16 mm iar cuva in sine de 1.1 mm. Atat partea superioara cat si cea de la baza au menirea sa intareasca structura astfel incat sa reziste fara deformari la presiune.

1. Instalarea
Gasiti o suprafata orizontala cum ar fi o masa si pozitionatiaparatul pe margine intre surubul de strangere si baza.Rasuciti surubul

(1) pana simtiti ca aparatul este bine pozitionat vertical. Apoi manevrati manerul(2) astfel incat sa se pozitioneze bine pe axul angrenajului(3) inserati garnitura(4) si strangeti cu ajutorul surubului(5). Alegeti conul (8) si montati-l in orificiul de la baza aparatului rasucindu-l spre dreapta.

2. Umplerea carnatilor
Rotiti manerul in sensul invers acelor de ceas pentru a ridicadiscul de presare (6) din cuva (7) si rasuciti-l 90 de gradespre dreapta. Umleti cuva cu carnea tocata aduceti disculla pozitia initiala. Aparatul este pregatit pentru a umplecarnatii. Rotiti manerul in sensul acelor de ceas pentru aexercita presiune peste continutul de carne.
3. Curatarea si Mentenanta modelului de aparat carnati Elefant KY-2006C
Conform diagramei rotiti manerul pana puteti scoate disculde presare. Indepartati toate mecanizmele montate initial siconul de umplere a carnatilor. Spalati aparatul cu apa caldasi detergent si uscati-l pentru a-l putea folosi ulterior.

Tip produs Carnatar
Culoare Inox
Greutate (kg) 3
Tip maner Detasabil
Material Aliaj aluminiu
Inox Alimentar
Inaltime (mm) 400
Avantaje Cuva din inox alimentar
Rezistent si usor de folosit
Utilizat pentru Umplere carnati
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti 08:00-16:00

0745782287 dawerglobal@dawer.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!